Tradisjon i ny innpakning
Potetsuppe, kveite og eplepai er tradisjonsrike norske retter. Her har de alle fått en ny og spennende innpakning, som smaker fantastisk godt! Desserten er superenkel å lage og den er fantastisk god! Lag den gjerne god tid i forveien, og bare stek den rett før servering. (Jeg har tom laget den ferdig dager i forkant og fryst den ned ustekt, tatt den opp i god tid slik at den tiner, og så bare stekt den rett før servering)!
600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin
4 dl fløte
2 ts finhakket persille
200 gr sukkererter
200 gr aspargesbønner
4 stk poteter
KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE
600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin
4 dl fløte
2 ts finhakket persille
200 gr sukkererter
200 gr aspargesbønner
4 stk poteter
KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE
KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE
600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin
4 dl fløte
2 ts finhakket persille
200 gr sukkererter
200 gr aspargesbønner
4 stk poteter
Tradisjon i ny innpakning
Potetsuppe, kveite og eplepai er tradisjonsrike norske retter. Her har de alle fått en ny og spennende innpakning, som smaker fantastisk godt! Desserten er superenkel å lage og den er fantastisk god! Lag den gjerne god tid i forveien, og bare stek den rett før servering. (Jeg har tom laget den ferdig dager i forkant og fryst den ned ustekt, tatt den opp i god tid slik at den tiner, og så bare stekt den rett før servering)!
KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE
600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin
4 dl fløte
2 ts finhakket persille
200 gr sukkererter
200 gr aspargesbønner
4 stk poteter