Tradisjon i ny innpakning

Potetsuppe, kveite og eplepai er tradisjonsrike norske retter. Her har de alle fått en ny og spennende innpakning, som smaker fantastisk godt! Desserten er superenkel å lage og den er fantastisk god! Lag den gjerne god tid i forveien, og bare stek den rett før servering. (Jeg har tom laget den ferdig dager i forkant og fryst den ned ustekt, tatt den opp i god tid slik at den tiner, og så bare stekt den rett før servering)! ​

600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin

4 dl fløte

2 ts finhakket persille

200 gr sukkererter

200 gr aspargesbønner

4 stk poteter

KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE

Hovedrett

600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin

4 dl fløte

2 ts finhakket persille

200 gr sukkererter

200 gr aspargesbønner

4 stk poteter

KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE

Hovedrett

KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE

600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin

4 dl fløte

2 ts finhakket persille

200 gr sukkererter

200 gr aspargesbønner

4 stk poteter

Hovedrett

Tradisjon i ny innpakning

Potetsuppe, kveite og eplepai er tradisjonsrike norske retter. Her har de alle fått en ny og spennende innpakning, som smaker fantastisk godt! Desserten er superenkel å lage og den er fantastisk god! Lag den gjerne god tid i forveien, og bare stek den rett før servering. (Jeg har tom laget den ferdig dager i forkant og fryst den ned ustekt, tatt den opp i god tid slik at den tiner, og så bare stekt den rett før servering)! ​

Hovedrett

KVEITE MED SPEKESKINKE OG SALVIE

600 gr renskåret kveitefilet
4 skiver spekeskinke
4 blader frisk salvie
2 dl tørr hvitvin

4 dl fløte

2 ts finhakket persille

200 gr sukkererter

200 gr aspargesbønner

4 stk poteter