Mine Referanser

feiring av 40-års dag mai 2019 - 17 gjester

Meny; Tapas 

"I forbindelse med min 40 års feiring hadde jeg invitert til dame-fest på terrassen. "Tema" for kvelden var "De kuleste damene jeg vet om..", det var derfor HELT naturlig å bestille mat hos Fanafruen som er i denne kategorien hos meg!!

Maten svarte til ALLE forventninger, nydelig, freshed og hjemmelaget. Gjestene var over seg av begeistring og maten ga den perfekte rammen for kvelden min!

Tusen takk, flotte Fanafruen - blir ikke siste bestilling dette!!!!

                                                                                                                                          Kristina Nordahl Johansen

Konfirmasjon mai 2019- 25 gjester:

Meny; Helstekt indrefilet storfe, stekte poteter, ratatouille og rødvinssaus

"Kjerstin laget deilig mat til vår konfirmasjonsfeiring i helgen. Vi fikk en fantastisk mør og fin indrefilet sammen med ratatouille og saltbakte poteter. Det hele var toppet med en nydelig rødvinssaus. Vi var 25 til bords, og alle var like begeistret!

                                                                                                                                                    Lisbeth Hope Frugård

juleavslutning for styret i kleivhaugen desember 2018 - 12 gjester:

Meny; Koldtbord bestående av; Cæsar laks, Roastbiff med remulade, Skinke med asparges, Skalldyrsfat, (bl.a reker og scampi), Spekemat med brie og chilimarmelade, Svinestek med brokkoli og bacon salat. 

Dessert: Hvit dame med makronbunn

"Til jul i 2018 besluttet vi i styret for Kleivhaugen Borettslag å bestille koldtbord fra Fanafruen.

Til tross for et meget tett og travelt program, fant fruen ut at hun kunne levere.

Det var ikke noe dumt valg, for her fikk vi de nydeligste retter, vakkert dandert og levert.

Her var noe for enhver smak og rettene var hjemmelagde (et pluss til fruen).

Ingen tvil om at kortreist mat er god mat.

 

Måltidet ble avsluttet med en fantastisk, hvit dame på makronbunn. Fanafruen kan anbefales på det varmeste.

Tusen takk."

                                                                                                    På vegne av Kleivhaugen Borettslag, Bjørn Amundsen

FEIRING AV DOBBEL 60 ÅRS DAG - NOVEMBER 2018 - 52 gjester:

Meny; Tapas og dessertbord 

"Vi feiret våre 60 – års dager med 52 gjester og hadde i den anledning bestilt all mat fra Fanafruen.

Det ble suksess takket være Fanafruen, alle var strålende fornøyd med alle tapas rettene som smakte helt fortreffelig. Har fått flere forespørsler om oppskrifter, så det taler vel for seg selv.

 

Dessertbordet var helt fantastisk med flere små deilige nytelser og en utrolig god hvit dame.

 

Vi anbefaler virkelig Fanafruen på det varmeste"

                                                                                                                                                     May-Britt og Svein

FEIRING AV AVSLUTNING AV ARBEIDSFORHOLD - OKTOBER 2018 - 14 gjester:

Forrett; Hummersalat med avocado og hjemmelaget brytebrød

Hovedrett:  Skalldyrsbord 

Dessert: Trio - bestående av; Sitronterte, Pannacotta m Bringebærcoullis og mini eclairs  

"I forbindelse med avslutning av mitt arbeidsforhold hadde jeg invitert mine kollegaer hjem til meg. I den forbindelse hyret jeg inn Fanafruen.  Hun serverte deilig forrett med hummersalat og nydelig brød til. Hovedretten bestod av krabber, reker, ulike majoneser og tilbehør. Det hele var lekkert anrettet, hvor bordet var en fest i seg selv. Da desserten ble servert hørtes bare mmmmm rundt bordet. 

Vi ble godt ivaretatt under måltidet, og kjøkkenet var strøkent etterpå! 

Gjestene var storfornøyd, og de hadde aldri opplevd makan til flott bord! SÅ jeg anbefaler gjerne Fanafruen til andre. 

                                                                                                                                                     Kari Elisabeth Anfindsen

FEIRING AV EN RUND DAG - AUGUST 2018 - 16 gjester:

Forrett; Kamskjell, Scampi og Laksesymfoni m nøttebrød

Hovedrett:  Indrefilet av reinsdyr, kantareller, jordskokkpurrè og karamellisert viltsaus

Dessert: Trio - bestående av; Sitronterte, Pannacotta m Bringebærcoullis og mini eclairs  

"I forbindelse med min runde dag hadde jeg invitert familien på middag. For å kunne slappe av og nyte dagen ønsket jeg å leie inn noen for å lage maten. Valget falt fort på den sprudlende Fanafruen, noe som skulle vise seg å bli en stor suksess! Fanafruen har øye for detaljer. Dette viste seg både gjennom nydelige smakskomibnasjoner, og de lekreste anretninger av de ulike rettene. I forkant av dagen var Fanafruen også behjelpelig med vinanbefaliner til måltidet. 

 

Både gjestene og jubilanten var strålende fornøyd med dagen, og jeg kan varmt anbefale Fanafruen til andre!"    

                                                                                                                                                     Kristin Lie Leirvik 

COWBOYFEST LØFALLSTRAND  August 2018 - 50 gjester:

Hovedrett:  Kylling gryte med villris & Finnbiff med potetmos. Tilbehør; nøttebrød og tyttebærsyltetøy.

Dessert: Iskake med jordbær og pistasj.

"I forbindelse med runde dager for begge to, arrangerte vi cowboyfest på gården vår på Løfallstrand / Rosendal. 
Vi var veldig spent på været siden vi skulle ha en del aktiviteter ute. Etter en regnfull morgen kom solen frem akkurat tidsnok til festen skulle begynne. 
Det vi var sikker på var at maten ble bra. Fanafruen kom inn i god tid med ferdig laget gryteretter. Potetene var skrellet på forhånd. Potetstappen og risen skulle lages på vårt kjøkken. 
Iskakene hadde hun med i kjølebag, men pyntet de på stedet. Vi hadde en gjest med diverse allergier, men det var ingen problem for ‘fruen’ som laget alternativ meny til gjesten. 
Fanafruen holdt roen, var sporty, og laget nydelig mat under litt uvante og trange omgivelser. Festdeltakerne skrytte over den gode maten.  Vi spør henne gjerne igjen ved en senere anledning."

 

                                                                                                                                                      Hilsen Sidsel og Eirik 

SEATRANS SKIPSREDERI - 2018

 

"Vi har stadig vekk møter og det er i den forbindelse veldig kjekt å kunne spørre Fanafruen om hun kan lage mat. Sist gang vi hadde møte laget hun grove rundstykker med linfrø, havregryn og nøtter. De var kjempegode. Ellers har hun laget gode snitter med variert pålegg. 

I forbindelse med feiring av runde dager har hun flere ganger laget kaker. Vi har bestilt troikakake, hvit dame, og sommerdrøm som er en deilig kremkake. Det eneste folk klager over er at de forspiser seg. Vi anbefaler andre bedrifter til å bruke Fanafruen. Da får de hjemmelaget mat på kontoret."

 

                                                                                                        Sidsel Sande for          Seatrans AS

                                                                                                                                              Wernerholmsvei 5

                                                                                                                                              5232 Paradis                                                                                                                    

Boblelunsj - Juni 2018

Meny: Carpaccio av urtemarinert Indrefilet, Spekeskinke med persilleolje, Lime og Soya marinert Salmalaks med avocado og mangosalat, Rødbetsalat med ristede nøtter og fetaost. 

 

"På min årlige «boblelunsj» med 10 gode barndomsvenninner, (alle Fanajenter) valgte jeg å bestille mat fra Fanafruen. Det er et valg jeg ikke angrer på! Nydelig mat, delikat anrettet og levert på døren 😊 Maten passet veldig bra til «boblene» og alle damene var imponert og strålende fornøyde. Mannen i huset fikk restene og han var også super fornøyd 😊 

Jeg kan på det varmeste anbefale Fanafruen og kommer absolutt til å bestille fra henne igjen."

 

                                                                                                                                                                 Ingrid Moberg

sammenkomst for kollega - mai 2018

Meny: Snitter og Marsipankake

"Vi kontaktet Fanafruen for en liten avskjedsammenkomst for en kollega som pensjonerte seg. Vi bestilte snitter og marsipankake. Det var veldig enkelt og kjapt å bestille og vi fikk mat levert på døren rett før vi skulle spise. Snittene vi fikk var friske og gode med bred variasjon. Kaken var saftig og smakfull! Ønsker garantert å kontakte Fanafruen igjen ved neste sammenkomst der mat er involvert!

                                                                                                                                              På vegne av Seram IKT AS

                                                                                                                                              Line Matheson

KONFIRMASJON - 34 gjester - MAI 2018

Forrett: Brushetta fra menyen"Herrenes aften"

Hovedrett: Helstekt indrefilet svin med soppsaus og stekte poteter 

Dessert: Sitronfromasj med Bringebærcoullis, Sjokolademousse og friske bær

"19 mai arrangerte vi vår datters konfirmasjon hjemme hos oss. Vi kontaktet Kjerstin ala Fanafruen og hun ordnet alt vedrørende mat og servering. Vi hadde et møte der vi ble enige om meny basert på våre ønsker inspirert av hjemmesiden til Fanafruen. Maten var en stor suksess, servering effektiv og da vi hadde spist desserten var kjøkkenet ryddet og Kjerstin og medhjelper på vei ut døren. Dagen ble svært fin og konfirmanten var kjempeglad."

Ranveig Nordhagen og Erik Vikane

Avskjedsfest Med Kolleger - 10 gjester - APRIL 2018

Forrett: Kamskjell, Scampi og Laksesymfoni fra menyen"Fanafruens signatur"

Hovedrett: Helstekt indrefilet med rødvinsaus og stekte poteter fra menyen"Fanafruens Klassiker"

Desserttrio: Panacotta med Bringebærcoullis, Sitronterte & Vannbakkels fylt med vaniljekrem trukket i sjokolade

"I stedet for å avslutte med snitter på jobben eller restaurantbesøk ønsket jeg å ha en middag hjemme i eget hus. For meg ville det gi en bedre ramme for det sosiale i tillegg til at jeg ønsket å gi gjestene mine en god matopplevelse. Med dette som utgangspunkt leide jeg inn Fanafruen og medhjelper. Det var et svært godt valg! Grundig forberedelse i forkant, nydelig mat (til kresne gjester) der vi ble veldig godt ivaretatt under måltidet. Alt gikk som smurt. Gjestene var strålende fornøyd! Og for en luksus å oppdage at kjøkkenet var helt strøkent når det hele var over :-)"

Inge Didriksen

Fødselsdagsfeiring - 22 gjester - MARS 2018

Forrett: Potetsuppe med surret purre og scampi fra menyen"Tradisjon i ny Innpakning"

Hovedrett: Helstekt indrefilet med rødvinsaus og stekte poteter fra menyen"Fanafruens Klassiker"

Dessertbord: Is med Hasselnøttsmør, Panacotta med Bringebærcoullis, Sitronterte, Mini Eclairs, Jordbær trukket med sjokolade, Makroner

"Vi var 22 damer samlet til stilfull fødselsdagsfeiring lørdag 17 mars. Og for en uforglemmelig kveld det ble takket være Fanafruen. Fantastisk mat, nydelig utvalgt drikke, flott servering og ikke minst kreative oppgaver til gjestene. Det ble en kveld med stor stemning og damer full av begeistring for den utsøkte maten og opplegget. Vinene var utvalgt av Fanafruen, og passet utmerket til de forskjellige rettene. Det er verdt å nevne at dessertbordet som en avslutning på et herremåltid ble en magisk opplevelse for alle damene. Man kunne høre damene nyte og ikke bare tyte! Dette frister til gjentagelse, og vi håper mange flere får gleden av å oppleve Fanafruens nydelige mat. Ingen over, ingen ved siden. Takk for en fantastisk servering."

Mette Moe Gjerde

Kokkelering for 60-års dag - 16 gjester - JANUAR 2018

Forrett: Lime og soyamarinert salmalaks med avocado og mangosalat

Hovedrett: Helstekt indrefilet med rødvinsaus og stekte poteter fra menyen"Fanafruens Klassiker"

Dessert: Iskake med jordbær og pistasj fra menyen"Fanafruens Luxus"

"Jeg feiret 60-årsdagen min med 3-retters middag og kaker laget av Fanafruen. I tillegg sørget Fanafruen og medhjelper også for servering under middagen. En velkomponert 3-retter med mange deilige smaker - indrefileten var så mør at den smeltet på tungen. Og Fanafruens versjon av Hvit dame, den må være den beste jeg noen gang har smakt"

Elin Karlstad

Julebord for Årstad Damer Håndball  - 17 gjester:

Forrett: Kamskjell, Scampi og Laksesymfoni fra menyen"Fanafruens signatur"

Hovedrett: Helstekt indrefilet av svin med oppblåste poteter og peppersaus

Dessert: Jordbærpuré med ingefær og is fra menyen"Fanafruens klassiker"

"Vi fikk gleden av å nyte Fanafruens kokkekunster under julebordet for håndballaget 2017. Vi var 17 personer til bords, og fikk servert en deilig 3-retters meny med mange gode smaker. Kan varmt anbefale Fanafruen til lignende arrangement - og er ikke i tvil om hvem jeg kommer til å velge ved neste anledning!"

Charlotte Christiansen Fuglseth

3 retters meny til Bekkalokket fotoklubbs 40 års jubileum – 66 gjester.

Forrett: Lime og soyamarinert salmalaks m Avocado og mangosalat

Hovedrett: Helstekt indrefilet med rødvinsaus og stekte poteter fra menyen "Fanafruens Klassiker"

Dessert: Iskake med jordbær og pistasj fra menyen "Fanafruens Luxus"

"Bekkalokket fotoklubb leide inn Fanafruen i anledning av vår 40 års jubileum i 2017 der en strålende god tre-retters middag ble servert til 60+ medlemmer. Maten holdt høy kvalitet og personalet håndterte det hele profesjonelt både under middagen og i planleggingsfasen. Vi har kun ros å komme med etter en vellykket feiring"

Kenneth Rivenes

Kokkelering for Oasen Fysioterapi - 16 gjester:

"Ved et bedriftsarrangement i okt. 2017 hadde vi gleden av å bli vartet opp av Fanafruen. Vi var 16 personer til bords og hadde valgt menyen "Fanafruens Luksus". Vi ble servert et fortreffelig måltid ledsaget av meget gode viner, anbefalt av Fanafruen selv. Menysammensetning, nydelige smakskombinasjoner og hyggelig bevertning gjorde sitt til at måltidet ble meget vellykket. Arrangementet var i et privat hjem, og da Fanafruen etter middagen forlot oss var kjøkkenet og spisestue upåklagelig ryddet. Jeg og mine kollegaer (ved Oasen fysioterapi) vil absolutt anbefale Fanafruen på det varmeste"

Arne Rognaldsen

TEAMBUILDING PÅ JOBBEN AUGUST 2019 - 10 PERSONER

Meny; Tapas og pannacotta med bringebær coulis 

"Jeg har kjent Kjerstin som en tidligere kollega og hun inviterte oss mange ganger hjem til seg hvor hun serverte den ene flotte retten etter den andre. I forbindelse med en teambuilding på jobben  hvor jeg nå var ansvarlig for å ordne maten for 10 personer, hadde jeg derfor ingen problem med å velge «Fanafruen»

 

Det var så enkelt å bestille det vi måtte ønske og det ble levert på døren rett før vi skulle spise. Kjerstin sa seg også villig til å hjelpe til med anretningen. Snakk om service! All maten var laget fra bunnen av og var flott pyntet. 

Desserten var også pyntet i flotte dessert skåler - og jeg kunne sette den rett på bordet.

 

Maten var en stor suksess og mine kollegaer var så begeistret.

 

Tusen takk  til Fanafruen for at dette ble en vellykket kveld.  Vi kan anbefale Fanafruen på det varmeste.

Vi spør henne gjerne igjen ved en senere anledning."

 

 

                                                                                                                 Med vennlig hilsen Vivian Jevnaker

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

FANAFRUEN | KONTAKT MEG | TEL: 481 01 462