Ostekake med lune bjørnebær

Ingredienser:
200 gr digestive kjeks (evt andre søte grove kjeks)
75 gr smør
4 egg
250 gr sukker
4 dl kremfløte
200 gr Philadelphia ost
200 gr bjørnebær (ferske eller frosne)
1 dl sukker
Litt lime
Fremgangsmåte:
Start med å legge osten på benken slik at den får romtemperatur og dermed lettere å blande i kremen. Smelt smør. Knus kjeksen i en kjøkkenmaskin og bland i smeltet smør. Trykk blandingen ut i en smurt form på 24 cm, og stek bunnen midt i ovnen i 10 minutter på 175 grader. Avkjøl. Ha osten i en bolle og rør godt rundt, slik at den blir myk. Pisk kremfløten stiv og bland ost og krem sammen. Pisk eggedosis av egg og sukker og vend det inn i krem/osteblandingen. Ha dette over kjeksbunnen og sett i frysen i minst ett døgn.
Ha bjørnebærene i en panne sammen med sukker og en liten skvis av lime, varm opp slik at sukkeret smelter, men skal ikke koke.
Ta kaken opp av frysen ca 10 minutter før servering, og skjær pene stykker, frys resten. Anrett kakestykker på porsjonsfat og fordel de lune bjørnebærene over. Pynt gjerne med mynteblad eller tørkede blomster.