top of page

Krabbesalat på rugbrød

Ingredienser:

4 stk skiver rugbrød

2 ss god olivenolje

300 gr krabbekjøtt (bare det hvite fra klørene)

Litt bladpersille

½ ts revet sitronskall

1 ss majones

1 ss creme fraiche

1 ts Dijon sennep

4 reddiker

Litt brønnkarse

Nykvernet salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Hakk bladpersille fint og bland med sitronskall, majones, creme fraiche og sennep, smak til med salt og pepper. Vend forsiktig inn krabbekjøttet. Pensle skivene med olje og rist de sprø i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter. Fordel krabbesalaten over og pynt med skivet reddik og brønnkarse. Server.

Vinanbefaling:

Tysk hvitvin: Künstler Hochheimer Hölle Riesling Kabinett Trocken

For mer informasjon, klikk her.

bottom of page