Fanafruens Tortilla Minipizza
Ingredienser:
4 små tortilla lefser
Litt olje
2 dl pizzasaus
Pizzafyll barnevariant, (nok til to minipizzaer):
150 gr kjøttdeig
Litt nykvernet salt og pepper
(Evt litt sopp og el løk dersom barna liker det)
150 gr raspet ost
Pizzafyll voksenvariant, (nok til to minipizzaer):
4 store skiver spekeskinke
1 stk mozzarella
50 gr ristede pinjekjerner
Litt pesto
Litt rucculasalat
Fremgangsmåte:
Start med å steke kjøttdeigen i litt olje. Strø over litt salt og pepper. Surr sopp og eller løk dersom aktuelt. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne på medium varme i 3-4 minutter. Stek deretter lefsene raskt i litt olje i varm panne, skal bli litt lett gyllen på farge. Fordel deretter pizzasausen på de 4 lefsene. Ha kjøttdeig (evt sopp/løk), på to av lefsene, topp med raspet ost.
Del spekeskinken i mindre biter, og fordel på de to andre lefsene, ha over skivet mozzarella og pinjekjernene. Stek minipizzaene i ovnen på 230 grader i 5-7 minutter. De skal være litt sprø i kantene. Fordel ruccula og pesto på de to pizzaene med spekeskinken. Del hver pizza i 4 og server.
Vinanbefaling (alkoholfri):
Svensk alkoholfri sprudlene; Kiviks Fläderblomsvin
For mer informasjon, klikk her.