Fanafruens Tortilla Minipizza

Ingredienser:

4 små tortilla lefser

Litt olje

2 dl pizzasaus

 

Pizzafyll barnevariant, (nok til to minipizzaer):

150 gr kjøttdeig

Litt nykvernet salt og pepper

(Evt litt sopp og el løk dersom barna liker det)

150 gr raspet ost

 

Pizzafyll voksenvariant, (nok til to minipizzaer):

4 store skiver spekeskinke

1 stk mozzarella

50 gr ristede pinjekjerner

Litt pesto

Litt rucculasalat

 

Fremgangsmåte:

Start med å steke kjøttdeigen i litt olje. Strø over litt salt og pepper. Surr sopp og eller løk dersom aktuelt. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne på medium varme i 3-4 minutter. Stek deretter lefsene raskt i litt olje i varm panne, skal bli litt lett gyllen på farge.  Fordel deretter pizzasausen på de 4 lefsene. Ha kjøttdeig (evt sopp/løk), på to av lefsene, topp med raspet ost.

 

Del spekeskinken i mindre biter, og fordel på de to andre lefsene, ha over skivet mozzarella og pinjekjernene. Stek minipizzaene i ovnen på 230 grader i 5-7 minutter. De skal være litt sprø i kantene. Fordel ruccula og pesto på de to pizzaene med spekeskinken. Del hver pizza i 4 og server.

Vinanbefaling (alkoholfri):

Svensk alkoholfri sprudlene; Kiviks Fläderblomsvin

For mer informasjon, klikk her.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

FANAFRUEN | KONTAKT MEG | TEL: 481 01 462