Kveite med creme fraiche og chilli
Ingredienser:
800 gr kveitefilet (kuttet i 5x5 cm terninger)
120 gr smør
4 reddiker, skjært i tynne skiver
50 gr finhakket spinat
4 finhakkede tørkede aprikoser
1 finhakket rødløk
40 finsnittede basilikum blader
2 ts kajennepepper
1 ts salt
1 dl tørr hvitvin
300 gr creme fraiche
12-16 små poteter (eller dersom du er glad i ris, passer også det ypperlig til denne retten).
Garnityr:
1 lime delt i fire
8-12 basilikumblader
Fremgangsmåte:
Del opp 8 deler av aluminiumsfolie i 40x40 cm (2 pr pakke) Legg 2 blad folie oppå hverandre. Fordel fisk, smør, reddiker, spinat, aprikos, rødløk, basilikum på de fire. Bland creme fraiche, hvitvin, kajennepepper og salt og fordel over fisk/grønnsaker. Pakk godt sammen, og settes inn i forvarmet ovn på 180 grader i ca 15 minutter. (sjekk en av pakkene om fisken er stekt).
La pakkene hvile i 3-4 minutter før de åpnes. De serveres i pakken med en limebåt og noen basilikumblader på toppen.
Anrett en pakke på porsjonsfat og server enten små kokte poteter eller ris til!
Vinanbefaling:
Tysk hvitvin: Wongraven Morgenstern Riesling 2016
For mer informasjon, klikk her.