Pasta med trøffel og bacon

Ingredienser:

500 gr fersk pasta, gjerne tagliatelle

15 gr fersk hvit trøffel

25 gr fersk sort trøffel

5 dl kyllingkraft

300 gr parmesan

4 ss portvin

3 dl kremfløte

3 sjalottløk

2 ss smør

400 gr skogsbacon

Nykvernet salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Finhakk sjalottløk og surr i smøret i en sausepanne. Ha i kyllingkraft, fløte og portvin og gi det et forsiktig oppkok. Riv 2/3 av parmesan, all den sorte trøffelen og 2/3 av den hvite trøffelen inn i sausen. Rør jevnlig mens den står på svak varme og tykner. (Synes du sausen er for tynn river du i litt mer parmesan). Smak til med salt og pepper

Kok pasta som anvist. Kutt bacon i små biter og stek i en panne. Anrett pasta i store dype skåler, fordel bacon og sausen over. Riv siste bit av den hvite trøffelen over før servering og bare nyt!!

Vinanbefaling:

Champagne; Laurent-Perrier Rose

For mer informasjon, klikk her.

(den foreslåtte champagnen til trøflene er dyr, men om det er en gang du skal slå på stortrommen, kan det være nå!)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

FANAFRUEN | KONTAKT MEG | TEL: 481 01 462