top of page
  • Forfatterens bildeFanafruen

Fanafruen leverer!

Oppdatert: 1. feb. 2021

Igjen- tusen takk til alle som har benyttet seg av Fanafruen sine tjenester så langt. Fra oppstart i februar 2018 og frem til mars 2020 da pandemien la en demper på sosiale sammenkomster, var det virkelig gøy å være Fanafruen. 2020 har vært litt mer utfordrende.


Nå håper jeg at vaksiner og synkende smittetall igjen gir oss optimisme og ønsker om å samles rundt gode måltid. Enten det er privat du skal ha en markering, eller det er slutt på hjemmekontor, og det frister med en felles lunsj på arbeidsplassen? Fanafruen er klar til å hjelpe deg!


Jeg kan levere; snitter, påsmurte rundstykker, blingser, Wraps, TAPAS, gryteretter, desserter, kaker til både bedrifter, familiebesøk, barnedåper, runde dager, vennelag og konfirmasjoner. Jeg kommer også gjerne hjem til deg og lager 3-retters middager.


Som en liten bedrift er jeg ikke styrt av de "store rammene", og er derfor veldig tilpasningsdyktig i forhold til hva kunden ønsker. Dette gjelder både i forhold til innhold i f.eks en TAPAS meny el på et koldtbord, om du ønsker maten nylaget levert sent på kveld el en søndag. Ønsker du å høre mer om hva jeg kan hjelpe deg med, og til hvilken pris, ta kontakt og du vil høre fra meg.


Her er et lite utklipp av hva jeg kan bidra med!


SNITTER / KANAPEER / RUNDSTYKKER

KOLDTBORD / TAPAS / SMÅRETTER

KAKER

Gå gjerne også inn på mine referanser og se hvilke tilbakemeldinger jeg har fått; https://www.fanafruen.no/mine-referanser


Vi går mot lysere tider, alt skal bli bra igjen! Håper jeg hører fra akkurat deg i 2021!


Fanafruen

1 722 visninger

Siste innlegg

Se alle

SKREIEN

Comentários


bottom of page