• Fanafruen

Fanafruen leverer!

Igjen- tusen takk til alle som har benyttet seg av Fanafruen sine tjenester i 2019. Spesielt avslutningen på året var ekstremt travelt for en "en-kvinnes-bedrift" men fy søren så gøy det har vært! Jeg har bl.a. levert TAPAS, gryteretter, 3-retters middager, snitter, påsmurte rundstykker, blingser, Wraps, desserter, kaker til både bedrifter, familiebesøk, barnedåper, 40 års lag, 50 års lag, 60 års lag, vennelag og konfirmasjoner.


For ikke å snakke om lefser, julekaker og godsaker som ble levert til jul! TUSEN TAKK!!

Nå har jeg hatt en lang og velfortjent (synes jeg selv), jul og nyttårsferie! Selv om det har vært besøk hjemme hos oss både i jul og nyttårshelgen, har det også vært tid til avslapping og lading av batteriene.


FANAFRUEN ER DERFOR KLAR FOR NYE OPPGAVER!


Skal du eller bedriften din feire noe i tiden som kommer, eller du/dere bare har lyst til å samles rundt god mat - Kanskje Fanafruen kan hjelpe deg?


Her er et lite utklipp av hva jeg kan bidra med!


SNITTER / KANAPEER / RUNDSTYKKER

KOLDTBORD / TAPAS / SMÅRETTER

KAKER

Uansett hva du skal feire / markere og trenger hjelp til matlagingen, ta kontakt for mer informasjon om priser og detaljer. Gå gjerne også inn på mine referanser og se hvilke tilbakemeldinger jeg har fått; https://www.fanafruen.no/mine-referanser


Jeg gleder meg til fortsettelsen, og håper jeg hører fra akkurat deg i 2020!


Fanafruen

596 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

FANAFRUEN | KONTAKT MEG | TEL: 481 01 462