top of page

Velkommen til min nye blogg.

Fanafruen har nå vært på luften i vel en måned, og så langt har jeg utelukkende fått positiv respons på rettene/menyene mine, kjempegøy! Takk for alle gode tilbakemeldinger og heiarop så langt! Mitt ønske er at Fanafruen sine menyer kan være til inspirasjon når du neste gang skal servere en 3-retters!


Nå tar jeg steget videre og lanserer Fanafruen sin blogg. Her vil det ikke komme daglige innlegg og oppdateringer. Derimot vil bloggen være en arena hvor jeg vil dele sesong relaterte innlegg. Det kan være i form av nye oppskrifter, nye spennende ingredienser som er kommet på markedet, tips om serviser, borddekning, og / eller andre spennende ting som har med mat og drikke å gjøre.


I tillegg har jeg fått en del henvendelser og spørsmål om jeg kan samle oppskrifter til de kjente klubbkveldene. Veldig mange av oss er medlem i en eller flere venneklubber, og etterhvert som årene går, har en brukt favoritt oppskriftene sine igjen og igjen. Jeg vil derfor, med jevne mellomrom, dele slike oppskrifter her på bloggen. Etterhvert som jeg lanserer disse, vil de bli lagt over i sine respektive kategorier på nettsiden, slik at de senere kan finnes igjen der.


Håper du vil følge meg her på bloggen fremover!


153 visninger

Siste innlegg

Se alle

SKREIEN

Comentarios


bottom of page